Over ons

Welkom bij Brasserie Westersail, hét gezellige eetplekje in het prachtige dorp Earnewâld, Friesland. Bij ons draait alles om eenvoud en genieten van lekker eten. Onze brasserie is te vinden aan de rand van het Nationaal Park De Alde Feanen, bekend om zijn weidse meren, rietvelden en mooie natuur. Het terras ligt aan de waterkant, met een mooi uitzicht op de omgeving. Geen poespas, gewoon lekker genieten van goed eten en voorbijvarende bootjes.

Ons jonge team van vriendelijke medewerkers staat altijd klaar om je hartelijk te verwelkomen en een goede en snelle service te bieden. Of je nu al vaker bent geweest of ons voor het eerst bezoekt, wij doen ons best om ervoor te zorgen dat je je bij Westersail thuis voelt.

We hebben een simpel, maar gevarieerd menu samengesteld. Of je nu zin hebt in een lekkere lunch, een stevige maaltijd of gewoon een borrel, bij Westersail zit je altijd goed. Het is de ideale plek om te ontspannen na een mooie wandeling of fietstocht in de omgeving. Wij kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen bij Brasserie Westersail!

Met vriendelijke groet,
Het team van Brasserie Westersail

Eernewoude

Eernewoude, ook bekend als Earnewâld, is een dorp gelegen in de provincie Friesland, Nederland. Het dorp ligt midden in het Alde Feanen Nationaal Park. Het is een populaire toeristische bestemming, vooral voor natuurliefhebbers en buitensporters. Bezoekers kunnen de prachtige waterwegen verkennen, diverse vogelsoorten observeren en genieten van de rustige sfeer van de omringde natuur.

Het toeristenbureau van Earnewâld is benieuwd naar de mening van haar gasten en vraagt daarom bezoekers onderstaande enquete in te vullen.